30 November 2012

P.A.D.I part 2

salam readers!

sebenarnya memang dah lama gila aku tak update diz blog. kira-kira dari start semester harituh sampai habis semester blog nie sunyi macam kubor. oh yuwa veghie-veghie lazy. come on man! sampai kan nak type entry nie dah baru pon baru aku perasan. memangg lah orang cakap nak type pon kene ada mood. so mood aku ada time cuti sem je. kau hade?

so for diz entry aku akan sedaye upaye recall balik cerita PADI aku tu... tu pon kalau aku ingat balik sebab dah lama event tu.. mak jemah kalau nak beranak dia dah terberanak dah tunggukan part 2 cerita aku nie. oh mak jemah sadiss sangat tu. the next days,(aku pon tak tau hari keberapa) kterang buat macam-macam aktiviti dalam kumpulan...pergi putrajaya and so on. dekat putrajaya tu ada explorace, build model, and lastly present kat another group pasal building yang kterang bina menggunakan kotak. kreatif so much haa?
*oh lupa...everywhere, everytime masa dekat putrajaya kterang kene pakai kain batik and pelikat. so traditional..





group aku "cicak" bajet buat frame


fasi kterang,Pali from UPM 

last point. in front of bangunan Istana Kehakiman.

aku tak rasa yang taqi bergambar sorang kat sini -.-''



aktiviti dalam kumpulan

aku dengan is. most of them dah year 2 and 3...and special nya aku baru year 1 dah dapat join :')

almost done our building KPMK @ KPMPPK haaaa i thought. lupa dah lol

finally..... 
pastu aku rasa aku dah skip cerita... okaih... malam before kterang gi putrajaya ni, kterang kene buat persembahan. tak kisah la kau nak buat teater ke, menari ke, menyanyi ke or watsoever.. yang penting sume tu competition dengan others u, kolej, poly. our poly dapat buat performance malam ke 2. so non hado NERVOUS2 nie.. alhamdulillah kterang performance yang last sekali and they enjoyed! fun! love it!

voting board. gempak kan?  


paan tunggu muka kene conteng


fathi the main character for our performance

me with ayin the vocalist The Pheelers band.


video
okaih guys..ini videonya


ok next programme makan malam last event nie. oooi terus makan malam!.. kterang tukar2 souvenier. seronok. camewhore bagai, makanan dia not bad laa "tak kenyang" oleh kerano itu lepas habis dinner tu kterang lepaking dekat mamak area UPM. kat situ sempat jugak lah lawan cheers dengan other group yang join dengan kterang. hehehe. precious moments! 


all of us dari kerajaan PUO




haaaa yang nie dari universitas ape ntah dari indonesia




tabik springgggg!! oh! derang win the 1st prize okaih.


with our fasi yang jaga kterang masa dekat UPM



ayin notty buat tanduk dekat pikah

aaaauuumm harimau malaya! next year UM jadi tuan rumah

all the souvenier yang dapat



ini chef Lava Grill Burger dekat area UPM





uuoolss harus try lava grill burger nie! ohsem doe




itu semua kenangan aku. the next days, last days kterang packing, kemas2 installation balik untuk pulang yeay!








ours banner

mereka, kamu, engkau, awak, semua dalam kenangan :').... till then. see u next jajahan at kerajaan Malaya. yang mana dah pencen (habis study) jangan lupa join kterang di UM soon.

thannks for reading. muktamad pon cerita nie huehuehue


No comments:

Post a Comment

hai korang...
thanx sebab dah bace...
ape lagi..komen la.hehe