7 November 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!

salam

hello peeps!

kejap..
segmen Azfa

tadi tengah-tengah blogwalking aku terjumpa 1 blog nie. blogger Azfa nie ada buat 1 segmen. main point untuk segmen nie adalah untuk meramaikan follower korang yang tak ramai. macam blog aku tak ramai follower elok lah aku join this segment. and for those yang dah jadi follower aku. terima kasih banyak-banyak! korang semua cool!.

mari ramai-ramai join this segment.
boleh tag kat orang lain. tapi aku suka buat rule sendiri. aku tak tag sebab aku dah tinggalkan link.

happy joining.
till then. keep in touch~

7 comments:

  1. dari segmen yg sama. done follow u !
    singgah sini lak (:

    http://dianatyping.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  2. dtg follow dr segmen yg same :D

    ReplyDelete
  3. singgah sini dr segmen yg same.. selamat berkenalan. :)

    ReplyDelete
  4. done following you...^_^

    http://syazfida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama..jom singgah blog iza..:)

    http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

    ReplyDelete
  6. Hai.. Singgah dari segmen Jom Naikkan Jumlah Follower...
    Dah follow awak...
    Mari singgah blog saye plak... Follow lah sekali ye...
    http://ana-adni-collection.blogspot.com
    http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  7. Nak header yang cool tak?Azfa bagi diskaun pada 10 tempahan pertama taw !boleh tarik ramai folower ke blog awak ..

    http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

    ReplyDelete

hai korang...
thanx sebab dah bace...
ape lagi..komen la.hehe