15 June 2012

love u ayah!

hello readers!

kali nie rajin sangat lah aku nak update blog nie. oh ya, sebenarnya dah lama pasang niat nak buat pavlova. tahu tak pavlova tu apa? ala yang manis-manis tu, yang lembut-lembut tu, pendek kata yang sangat awesome tu. ok comfirm korang tak paham sebab nie bukan soalan ujian kelas memandu. sila pergi pada new tab, type google image, search pavlova. haaaa, sila telan air liur tu dulu.

so bila niat tu dah di seru-seru, aku tekad juga nak buat. hehehe. memandangkan hari bapa pon nak dekat.. haa. elok sangat lah tu. first time buat kene ada gaya confident yang tinggi ya adik-adik.... kalau tak, boleh kejang terbantut pavlova tu. petang tadi aku mula buat, malam baru dorang dapat rasa pavlova nie..

pavlover... erh?

komen ayah not bad..sedap sebab combination yang menarik dengan buah kiwi dan stroberi *dah macam masterchef plak* and last word dia yang best tu.. " pandai buat dah boleh kahwin dah " . huk, huk, huk....tersedak mak jemah!!.

last but no least :').......

::korang plak macam mane? jom share!

7 comments:

  1. Replies
    1. yeay! sweet pavloa kencing manis dad! ahaha

      Delete
  2. Replies
    1. memang sedap! buat 2nd time..fatin yang habis kan sensorang!

      Delete
  3. hepi belated father's day.hehehe..nak jugak pavlova tu.tak pernah makan.wuuuu

    p/s ; madagascar memang enjoy la.gelak sakan tengok citer tu.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak? ace buat sendighi.. search google je hehe

      Delete

hai korang...
thanx sebab dah bace...
ape lagi..komen la.hehe